empty
empty
Drie mannen zitten aan een tafel chocolade te maken.
Twee handen boven een bord met chocolaatjes.

Workshop Chocolade maken

Dit is een workshop om je vingers bij af te likken! Erg leuk als teamuitje of als onderdeel van een bedrijfsfeest. Deze verkorte workshop is erg handig als er te weinig tijd is voor de workshop bonbons maken.

Allereerst wordt een korte uitleg gegeven over de werkwijze en de materialen die worden gebruikt. Vervolgens ga je in tweetallen chocolade smelten en marsepeinen figuurtjes maken. De chocolade wordt getemperd en gaat daarna de koeling in.

Met het restant van de chocolade worden de marsepeinen figuurtjes bekleed en worden flikken gemaakt.

Natuurlijk neem je je zelfgemaakte chocolade en flikken mee in een echt bonbondoosje.

Tijdsduur: circa 1½ uur.
Tijdstip: wanneer je maar wilt.
Deelnemers: aantal maakt niet uit, tarieven beginnen bij negen deelnemers.
Locatie: op elke gewenste locatie in Nederland en Vlaanderen, ook ‘in-company’!
Inclusief: deskundige begeleiding en alle benodigde materialen.
Benodigd: een koelkast en voldoende licht.

“We vonden het erg leuk, zelfs onze mannelijke collega’s likten hun vingers er bij af!”
Andy van Wingeren, KPMG
“Dank voor deze leuke workshop! Dit moet je niet te vaak doen!”
Inge Noordman, VU
Top 5 populairste teambuilding workshops:
Tekstborden maken, Weet wat je eet, Schilderen, Sushi maken en Mozaïeken.
Grote groep mensen toont hun gemaakte schilderijen.